Herma

Oost Gelre

alleen op afspraak

mobiel: 0643 885 765

spreek uw boodschap in

Omgeving Achterhoek

www.welzijnsgevoel.nl

info(at)la-lanchs.nl

In de Algemene voorwaarden definieert u de juridische context voor de zakelijke overeenkomsten met uw klanten.

 

Deze informatie is in veel landen verplicht.

Ook Welzijnsgevoel heeft te maken met een aantal vooraf gestelde voorwaarden, als je een afspraak gemaakt bij welzijnsgevoel wordt ervan uitgegaan dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Om trend de afspraken c.q. behandelingen, de bijhorende producten,daarom word een aantal algemene voorwaarden gehanteerd. Ten behoeve van de administratie wordt bij het maken van een afspraak uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd.

Tijdens de eerste behandeling wordt een kleine intakeprocedure doorlopen. jij bent zelf als cliënt verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie.

 

Op basis hiervan kan er een Para touch, massage, kruiden, celzouten enz die als behandeling worden gegeven, op een dusdanige verantwoordelijke en zorgvuldige manier worden gegeven. Bij wijziging in je situatie als cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk dit door te geven. Alle informatie die tijdens een intakegesprek of behandeling door cliënt wordt gegeven, wordt vertrouwelijk behandeld en nooit zonder schriftelijke toestemming aan derden verstrekt.

 

Bij twijfel over competentie of bij contra-indicaties kunnen wij, je niet doorverwijzen naar een huisarts, fysiotherapeut of specialist.

Mocht de volgende absolute contra-indicaties voor komen, mogen wij géén behandelingen worden toegepast: koorts, griep, verkoudheid, extreme vermoeidheid, steenpuisten, corona.

Bij hoge bloeddruk, hartafwijkingen of andere pathologie is het raadzaam eerst uw arts te raadplegen.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur worden de geannuleerde of vergeten afspraken in rekening gebracht.

In welzijnspraktijk is goede hygiëne en wederzijds respect erg belangrijk, dit wordt tevens van de cliënten verwacht.

 

welzijnsgevoel praktijk is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.

Het wordt op prijs gesteld als uw mobiele telefoon tijdens de afspraak ‘stil’ zetten, en uw jas op de kapstok op te hangen

Betalingen worden contant of via pinnen of betaalverzoek direct na de behandeling voldaan.

De massages en/of behandelingen bij welzijnsgevoel salon, hebben op geen enkele wijze te maken met erotiek en of seks. Onzedelijk of ongepast gedrag (verbaal of non-verbaal) wordt niet getolereerd en kan tot aangifte daarvan leiden.

 

Juridische kennisgeving Privacybeleid, Algemene voorwaarden, Praktijk – Salon Samenwerking