Kristal aroma massage

 

Wat een bijzonder techniek, alleen zoals dat wij geleerd hadden op de natuurgeneeskunde opleiding.

 

Naar afronden van alle certificaten, hebben wij onze eigen draai aan kunnen gegeven.

 

Een volledige gezichts* nek-schoudermassage met warme kristallen en etherische oliën.

Wij kiezen, welke kristallen worden gekozen op uw huid, welke kristallen we kunnen gebruiken voor deze behandeling.

De etherische oliën en/of Bach bloesem en kristallen worden op elkaar afgestemd  op de persoonlijke massage. Na deze massage voel u heerlijk ontspannen en u ruikt lekker naar de gebruikte oliën.

Voor iedere "cliënt" wordt de massage olie indien gewenst in gezamenlijk overleg samengesteld. In de meeste gevallen maak ik twee mengsels, één voor het lichaam en één voor het gezicht.

Alle etherische oliën en basis oliën die gebruikt worden zijn van een goede biologische kwaliteit.

Ook is het mogelijk om deze massage uit te breiden met een aromatische gezichtsbehandeling.

Ethiek en hygiëne staan hoog in het vaandel, ik verwacht ook altijd dat men voordien gedoucht heeft, en deze voorwaarden ook handhaaft.

De zoetste verwenning

Colore science balance, oftewel de ‘zoetste verwenning’.

Een massage is heerlijk, maar een Hot-Chocolate massage is overtreffend! We bieden een gelaatsbehandeling en massage aan.
De cacao in de chocolade bevat antioxidanten en een aantal natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het gehele lichaam. Zo heeft cacao een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed gevoel


Reiniging, Peeling/lysing, Massage wellness van decolleté/schouders, Speciaal Mask, Oogpakking, Dagverzorging, basis Make-up t.w.v. € 85,-) voor € 44,95, (voor nieuwe klanten)
De Hot-Chocolate massage is een gecombineerde wellness- en massagebehandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft. Een chocolade verwenning zonder calorieën, want chocola helpt… bij alles!

Kun je ook?

Celzouten van dr. Schüssler.

Celzouten van dr. Schüssler zijn lichaamseigen enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van o.a. de stofwisseling en de goede werking van het hele lichaam.

Mineralen zijn erg belangrijk voor het goed verlopen van de stofwisseling. Als de stofwisseling door een gebrek aan oa mineralen niet goed meer kan functioneren, komt er een overbelasting en kan men gezondheidsklachten. Deze gezondheidsklachten kunnen chronisch worden maar kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

 

Schüssler zouten zijn dus geen medicijnen, men kan ze zonder problemen combineren met elke vorm van medicatie en/of supplementen.

De Schüssler zouten zijn afgeleid van de fundamentele bouwstoffen en mineralen van het lichaam, waaronder magnesium, calcium, kalium.

Let op: Wel altijd laten uit testen hoeveel en welke u nodig hebt.

Andere kant

Hee Herma, zei iemand "heb jij ook een andere kant"?