Kristal aroma massage

 

Wat een bijzonder techniek, alleen zoals dat wij geleerd hadden op de natuurgeneeskunde opleiding.

 

Naar afronden van alle certificaten, hebben wij onze eigen draai aan kunnen gegeven.

 

Een volledige gezichts* nek-schoudermassage met warme kristallen en etherische oliën.

Wij kiezen, welke kristallen worden gekozen op uw huid, welke kristallen we kunnen gebruiken voor deze behandeling.

De etherische oliën en/of Bach bloesem en kristallen worden op elkaar afgestemd  op de persoonlijke massage. Na deze massage voel u heerlijk ontspannen en u ruikt lekker naar de gebruikte oliën.

Voor iedere "cliënt" wordt de massage olie indien gewenst in gezamenlijk overleg samengesteld. In de meeste gevallen maak ik twee mengsels, één voor het lichaam en één voor het gezicht.

Alle etherische oliën en basis oliën die gebruikt worden zijn van een goede biologische kwaliteit.

Ook is het mogelijk om deze massage uit te breiden met een aromatische gezichtsbehandeling.

Ethiek en hygiëne staan hoog in het vaandel, ik verwacht ook altijd dat men voordien gedoucht heeft, en deze voorwaarden ook handhaaft.

Moederdag

De ‘zoetste verwenning’.

Een massage is heerlijk, maar een Hot-Chocolate massage is overtreffend! We bieden een gelaatsbehandeling en massage aan.
De cacao in de chocolade bevat antioxidanten en een aantal natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het gehele lichaam. Zo heeft cacao een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en zorgen bepaalde bestanddelen in de cacao voor rust en een goed gevoel


Reiniging, Peeling/lysing, Massage wellness van decolleté/schouders, Speciaal Mask, Oogpakking, Dagverzorging, basis Make-up t.w.v. € 105,-) voor € 44,95, (voor nieuwe klanten)
De Hot-Chocolate massage is een gecombineerde wellness- en massagebehandeling, die de huid en de persoon een compleet verwengevoel geeft. Een chocolade verwenning zonder calorieën, want chocola helpt… bij alles!

Kun je ook?

Celzouten van dr. Schüssler.

Celzouten van dr. Schüssler zijn lichaamseigen enkelvoudige mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van o.a. de stofwisseling en de goede werking van het hele lichaam.

Mineralen zijn erg belangrijk voor het goed verlopen van de stofwisseling. Als de stofwisseling door een gebrek aan oa mineralen niet goed meer kan functioneren, komt er een overbelasting en kan men gezondheidsklachten. Deze gezondheidsklachten kunnen chronisch worden maar kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

 

Schüssler zouten zijn dus geen medicijnen, men kan ze zonder problemen combineren met elke vorm van medicatie en/of supplementen.

De Schüssler zouten zijn afgeleid van de fundamentele bouwstoffen en mineralen van het lichaam, waaronder magnesium, calcium, kalium.

Let op: Wel altijd laten uit testen hoeveel en welke u nodig hebt.

Algemene voorwaarden

In de Algemene voorwaarden definieert u de juridische context voor de zakelijke overeenkomsten met uw klanten.

Deze informatie is in veel landen verplicht.

Ook Welzijnsgevoel heeft te maken met een aantal vooraf gestelde voorwaarden, als je een afspraak gemaakt bij welzijnsgevoel wordt ervan uitgegaan dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden en hiermee akkoord gaat. Om trend de afspraken c.q. behandelingen, de bijhorende producten,daarom word een aantal algemene voorwaarden gehanteerd.

Ten behoeve van de administratie wordt bij het maken van een afspraak uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd. Tijdens de eerste behandeling wordt een kleine intakeprocedure doorlopen. jij bent zelf als cliënt verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Op basis hiervan kan er een Para touch, massage, kruiden, celzouten enz die als behandeling worden gegeven, op een dusdanige verantwoordelijke en zorgvuldige manier worden gegeven. Bij wijziging in je situatie als cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk dit door te geven.

Alle informatie die tijdens een intakegesprek of behandeling door cliënt wordt gegeven, wordt vertrouwelijk behandeld en nooit zonder schriftelijke toestemming aan derden verstrekt.

 

Bij twijfel over competentie of bij contra-indicaties kan wij je niet doorverwijzen naar een huisarts, fysiotherapeut of specialist.

 

Mocht de volgende absolute contra-indicaties voor komen, mogen wij géén massage of paratouchs behandelingen worden toegepast: koorts, griep, verkoudheid, extreme vermoeidheid, steenpuisten.

Bij hoge bloeddruk, hartafwijkingen of andere pathologie is het raadzaam eerst uw arts te raadplegen.

Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur worden de geannuleerde of vergeten afspraken in rekening gebracht, wij hebben tijd voor u vrijgemaakt.

In welzijns praktijk is goede hygiëne en wederzijds respect erg belangrijk, dit wordt tevens van de cliënten verwacht.

De praktijk is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.

Het wordt op prijs gesteld als uw mobiele telefoon tijdens de afspraak ‘stil’ is, en uw jas op de kapstok op te hangen

Betalingen worden via Palpay, Qr, of betaalverzoek direct na de coachen/consult voldaan.

De massages en/of behandelingen bij welzijnsgevoel praktijk hebben op geen enkele wijze te maken met erotiek en of seks. Onzedelijk of ongepast gedrag (verbaal of non-verbaal) wordt niet getolereerd en kan tot aangifte daarvan leiden.

 

Juridische kennisgeving: Privacybeleid, Algemene voorwaarden, Praktijk – Salon Samenwerking