Ieder Mens is Uniek

Welzijnsgevoel geef inzicht, ontspanning en energie op maat

 

Integrale Therapeut

Op gebied van Paramedisch, Holistisch of Ayurvedische. Zijn de er­va­rin­gen, dat de mens niet alleen corporeel wordt aangeraakt maar ook in verdiepte emotionele, mentale, sociale en spirituele deel.

 

Bij Welzijnsgevoel draait om de beweging van het lichaam, wij werken op een therapeutische manier waarbij de energie van het lichaam centraal stellen, daarnaast zetten wij het lichaam in de emoties en voeding vanuit hier zoeken wij de onbalans van het lichaam, onbewuste spierspanningen geeft aan waar de blokkades zitten.

 

De behandelwijze kun je vergelijken met acupressuur, Triggerpointtherapie, shiatsu, de studies van massagetechniek zorgt dat lichaam en geest in balans komt. Het versoepelt de spieren, bevordert beweging, en stimuleert de geest.

Is een spier- en energie versterkend methode, werkt om het lichaam in goede conditie te houden, specifieke lichaamsgerichte geneeswijze.

Inner and Outer beauty, welzijnsgevoel, Paramedische.

 

De energetisch consulten van Welzijnsgevoel worden op vele niveaus in gezet, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Wij geven een hele nieuwe dimensie aan het begrip van healing en versterkt het effect van iedere andere behandelwijze,met Bachbloesem, Shiatsu-, mineralen therapie, Edelstenen, 

 

Zo werken wij

Welzijnsgevoel werkt samen met vele andere therapievormen.

Terug in de Tijd

BELTRUM  - Herma  heeft veel cliënten die in de reguliere ge­zondheidszorg niet verder komen. Ze werkt al 28 jaar als Holistisch Lifestyle paragnost.

Lees meer »

Complementaire therapieën

 

Acupressuur

Aromatouch

Ayurveda

Baby / kind consult

Energetische

Healing

Hot Stone massage

Intuïtieve conversatie

Magnetisme

Post-Whiplash consult

Stoel- shiatsu

Triggerpointtherapie

Gelaat - schouder behandeling met Edelstenen

ons huis energetisch te reinigen